Met een trots gezicht draait mijn zoon (17) zich om en vertelt dat zijn remake van Watskeburt bijna af is en hij zeker weten gaat winnen. Ik voel de zware bassen van de R en B beat door mijn lijf pompen en denk: vette shit gast!

Geïnspireerd door de manier waarop hij zijn passie volgt, zijn doorzettingsvermogen om te leren muziek te maken, zijn focus, de afstemming op waar de jeugd van tegenwoordig om heeft gevraagd (maak een vette remake-wedstrijd) besef ik dat hij op dit moment in zijn ikigai leeft. Zijn morele kompas, de bewogen beweging is in ontwikkeling. De kans dat hij beloont wordt voor zijn remake pakt hij. Onafhankelijk van wat anderen vinden zoekt hij naar een manier om wat hem van binnen beweegt te verbinden met doelgerichte acties afgestemd op de ander.

Juist in deze tijd waarin we nauwelijks kunnen volgen wat er met ons gebeurt, we onze naasten plots verliezen, we met ons gezin thuis zitten, zelf les moeten geven, de onderneming niet meer kan draaien als voor de Lock-down is het van belang te bezinnen op een remake van je eigen leven. Onze bedrijfs-ikigai heeft ons geholpen vanuit liefde, meesterschap en sociale verbinding te creëren ongeacht de (corona)omstandigheden.

Ik ben dan ook ongelofelijk trots dat ik samen met mijn (zaken)partner o.a. online gestart ben met de Mastermindgroep van 4 bewogen Udense ondernemers en 29 mei gaat onze website directiecoach.nl live. De mogelijkheden om live te verbinden met de mensen om ons heen is gelukkig ook een beetje verruimd. Wie weet spreken we elkaar eindelijk weer eens op een terrasje in Uden centrum en kunnen we samen op 1.5 m afstand een mooi gesprek hebben over wat jou drijft?

Over de auteur: Monique Gerritsen

Ik bouw vanuit liefde, excellentie en verbinding, ongeacht de omstandigheden.

Meer weten over Monique?

Ben je klaar voor jouw volgende stap?

Plan dan nu een telefonische afspraak of een kennismakingsgesprek op een moment dat het je goed uitkomt.


Ben je klaar voor jouw volgende stap?

Plan dan nu een telefonische afspraak of een kennismakingsgesprek op een moment dat het je goed uitkomt.